Badebro på Ølsemagle Revle

Sammen om Kulturfuglens Badebro


I sommeren 2020 fik Kulturfuglen tilladelse af Køge Kommune til at opsætte en badebro. Vi ville ikke bare have en badebro, men en fællesskabsbro.

Derfor gik vi til borgerne, foreninger og virksomheder i Køge Nord og bad dem om at være med. Og på blot 65 dage samlede vi 250.000 ind til badebroen. Broen blev bygget d. 15. august og indviet d. 16. august 2020. På broen ses et skilt med de storsponsorer, som har betalt 10.000 til projektet og hele vejen langs broens 45 meter er der flotte messingskilte med navne på de borgere, foreninger og virksomheder, som har "købt" et bræt på broen.

Kulturfuglens Badebro er blevet et bevis på at vi er #SammenomKøgeNord


Kulturfuglen vedligeholder badebroen, dvs. vi betaler for eventuelle reparationer og udgifter til badebroslauget, som tager trædækket på broen op og ned om vinteren. 

Hvis du vil være med i badebroslauget eller støtte broen så se mere herunder. Køge Nord, ølsemagle Revle, badebro, kulturfuglen, indvielse

Bliv en del af badebrolauget

Kulturfuglens Badebros-laug er en fantastisk frivillig gruppe, som tager badebroen (træmodulerne) op om efteråret og og ned om foråret.

Vil du være med i lauget? Så skriv os en mail...

Tak til alle der donerer til vores badebro...


Kulturfuglens badebro er støttet økonomisk af foreninger, vej-fællesskaber, virksomheder, skoleklasser og andre, som har købt et bræt på broen og fået projektet til at ske. Se alle donorer på din gåtur på badebroen :-) 

Du kan stadig i vores webshop støtte vedligeholdelsen af badebroen med enten 100, 200, 300, 400 eller 500 kr, men du kan også stadig købe et bræt på broen til 2000,- og pengene går til vedlighold - dog forbeholder vi os retten til at bruge nogle af pengene på andre projekter for fællesskabet i Køge Nord hvis de indkøbne beløb overstiger vores budget for vedligehold. 

I oktober 2023
mistede vi Kulturfuglens Badebro i stormen

Oktober og november 2023
Frivillige fra Kulturfuglen og Kulturfuglens Badebro Laug har bjærget store dele af broen.
Det har været en omfattende opgave med meget slæb og slid, vinkelslibere og masser af Waders!


Vores leverandør har fået sendt alle dele over til gennemsyn og reparation og givet os et tilbud på at genetablere broen.

Badebrolauget er gået igang med at rejse penge gennem sponsorer mv. og er allerede godt på vej. Du kan også støtte ved at købe et skilt til broen gennem vores webshop eller samme sted at købe "vedligehold" af broen. Alle penge, der kommer ind her går direkte til genopførsel.

Tusind tak til alle som har deltaget!


December 2023

Vi har to gode frivillige igang med at samle donationer sammen.
Giv lige en tommel op til alle Jer der køber "et bræt" og Kirsten og Jesper som samler donationer sammen til Genopbyggelse af vores badebro. 💪
Vi har fået estimeret den endelige pris for genopbygning til et sted omkring 150.000kr
Vi har gjort det før - og vi gør det igen!


Marts og April 2024

Badebroen kommer op!

Kulturfuglen og Badebro-laugh i mål med planlægning for genrejsning af badebroen!
Kom med - oplev stemningen og giv en hånd med, når Badebroen skal forberedes og op :-)
Alle fremmødesteder er på Ølsemagle Revle, Revlen 1, 4600 Køge.

13/4 kl 10:00 starter vi med at slibe de bro-fag som har behov for en kærlig hånd. Det vil vi gøre med ryste-pudsere og sandpapir. Samme dag vil vi transportere delene til badebroen ned til stranden så vi nemt kan komme ud over stepperne med at få samlet broen.
Skriv en mail til sammenom@kulturfuglen.dk om du kommer, og om du kan have en rystepudser med. 

20/4 kl 09:00 kommer badebro-bygger Jim og hans hjælper for at samle broen igen. Her har vi brug for hjælpere i waders og hjælpere til at bære træ-fagene ud på broen, når stativet er samlet. Man lægger fag på i takt med at stativet samles ude i vandet, så der vil være noget, man kan hjælpe med hele tiden. Jo flere hænder vi har til hjælp, jo hurtigere går det formentlig.

5/5 kl 14:00 indvier vi broen igen officielt.
Tusind tak til alle som gerne vil hjælpe


Maj 2024

Badebroen blev gen-indviet 5. maj 2024.
Vi er mange frivillige der har knoklet med at indsamle sponsorater og donationer, kommunikere, organisere genopbygning, stå for fysisk hårdt arbejde med genopbygningen. Vi er lettede og glade over at være i mål og dagens gen-indvielse satte en flot milepæl for alt det arbejder det har været lagt i Kulturfuglens Badebro fra 21. oktober 2023 til 4. maj 2024.