Badebro på Ølsemagle Revle

Sammen om Kulturfuglens Badebro


I sommeren 2020 fik Kulturfuglen tilladelse af Køge Kommune til at opsætte en badebro. Vi ville ikke bare have en badebro, men en fællesskabsbro.

Derfor gik vi til borgerne, foreninger og virksomheder i Køge Nord og bad dem om at være med. Og på blot 65 dage samlede vi 250.000 ind til badebroen. Broen blev bygget d. 15. august og indviet d. 16. august 2020. På broen ses et skilt med de storsponsorer, som har betalt 10.000 til projektet og hele vejen langs broens 45 meter er der flotte messingskilte med navne på de borgere, foreninger og virksomheder, som har "købt" et bræt på broen.

Kulturfuglens Badebro er blevet et bevis på at vi er #SammenomKøgeNord


Kulturfuglen vedligeholder badebroen, dvs. vi betaler for eventuelle reparationer og udgifter til badebroslauget, som tager trædækket på broen op og ned om vinteren. 

Hvis du vil være med i badebroslauget eller støtte broen så se mere herunder. 

Køge Nord, ølsemagle Revle, badebro, kulturfuglen, indvielse

Bliv en del af badebrolauget

Kulturfuglens Badebros-laug er en fantastisk frivillig gruppe, som tager badebroen (træmodulerne) op om efteråret og og ned om foråret.

Vil du være med i lauget? Så skriv os en mail...

Tak til alle der har doneret til broen...


Kulturfuglens badebro er støttet økonomisk af foreninger, vej-fællesskaber, virksomheder, skoleklasser og andre, som har købt et bræt på broen og fået projektet til at ske. Se alle donorer på din gåtur på badebroen :-) 

Du kan stadig i vores webshop støtte vedligeholdelsen af badebroen med enten 100, 200, 300, 400 eller 500 kr, men du kan også stadig købe et bræt på broen til 2000,- og pengene går til vedlighold - dog forbeholder vi os retten til at bruge nogle af pengene på andre projekter for fællesskabet i Køge Nord hvis de indkøbne beløb overstiger vores budget for vedligehold.